måndag 25 november 2013

Leather and Lace igår, saga i dag :)

Behövde göra något roligt och då dök notisen upp om eventet på OD, Leather & Lace. :D Alltid trevligt med lite läder och spets. Drog med mig Jen efter Russell Eponyms konsert. Hennes första besök på OD och jag tror hon gillade det :) Vi hade en riktigt rolig danskväll och DJ sirhc och Lucien rockade loss. 


Jen & me

Jen, Glen and me
Glen, Jen & me
DJ Lucien
Idag, eller ikväll, har jag satt mig bekvämt lutat mot en stam och sitter vid elden och lyssnar på Russell Eponym som läser ur Roald Dahl - Danny, bäst i världen. Mycket folk som vanligt när det gäller Russell. Kul att upptäcka vad mysigt det är att lyssna på sagor fast jag är vuxen :D

Russell Eponym




lördag 23 november 2013

Underbara Lars!


Då har jag varit på min första konsert själv. Det gick ju bra det med. Enda tråkiga är att jag inte hade nån att prata om konserten med efteråt. Bara bubblade av intryck som inte kunde komma ut. En fantastiskt underbar konsert var det! Damen bredvid mig var kanonförkyld men hon kom nog på sen att det var bättre hon satt ute på kanten och snora och hosta än att hosta på mig. Så hon och maken bytte plats. :) Vill gå på fler konserter med Lars! 


Åkte halvvägs in till stan och promenerade resten. Så vacker vår huvudstad är! Annars har jag mest frusit. På mitt hotellrum blåste det iskall luft så där gick det inte att vara. Tur täcket var varmt, försvann nog helt under det när jag skulle sova. Sitter nu på tåget hem mot Dalarna med ömma fötter. Idag har jag varit ute och gått i 3 timmar..strosat. Stod och valde mellan Fotografiska eller fortsätta gå. Fotografiska är ett av mina absoluta favoritställen i Sthlm men idag kände jag inte för att gå där själv. Ibland är det roligare dela åsikter om bilder med nån. Så det blev en promenad ut på Djurgården och till Rosendals. Köpte med den knäckiga pepparkaksdegen hem. Det blir knäckiga och kryddiga pepparkakor till jul.


Vad gör vi nu? Varför sa du ingenting, varför lät du mig gå vilse? 


torsdag 21 november 2013

Hosianna


Japp imorgon kväll är det äntligen dags! Konserten med Lars Winnerbäck på Hovet. :D Tagit ledigt imorrn så jag anländer till huvudstaden med god marginal och kan träffa lite vänner i min gamla hemstad. Packar och fixar och hoppas det inte är så kallt som det brukar vara i Sthlm på hösten/vintern. Biljetten nedpackad, det är det viktigaste :) Ikväll blir det tidig sänggång, det är i alla fall tanken. Vill inte missa tåget :D

tisdag 19 november 2013

New York, New York

Den 7 april i år vaknade jag tidigt upp på Arlanda och började direkt småsjunga: Start spreading the news, I´m leaving to day. To be a part of it, New York New York! Några timmar senare satt jag på planet till drömresmålet New York. :D Bästa födelsedagspresenten jag någonsin gett mig själv. Jag längtar tillbaka och vill väldigt mycket åka dit igen. Gärna när det börjar närma sig jul så jag får se alla juldekorationer. Hade åkt nu om jag kunnat. :) Tänkte ta en tur med Jasmine i New York men det finns inte mycket av den staden i SL tråkigt nog.

Spanar ut över flygplanen
Lite nervös väntan på avgång
5 Avenue med taxi
Frihetsgudinnan
Tunnelbanenedgång
Får bidra med lite egna bilder:

Första frukosten blev självklart amerikanska pannkakor, jag åt Blueberry pancakes :)
Morgonpromenad över Brooklynbridge och tillbaka till Manhattan
:D
Times square, bodde runt hörnet så detta blev man lite less på till slut. :)
En av de nakna cowboyarna
Gnistrande nya skrapor vid Ground Zero
 Nu avslutar jag kvällen med att sitta i kuddgropen på The Autumn club och lyssna på FanFan i Etern. Fotboll intresserar inte mig så detta är mysigare, socialare och trevligare :D




måndag 18 november 2013

Kvällen i korthet

Kom skrattande hem från jobbet idag, även om det har varit hur tråkigt som helst sitta av tid. Trist man ändå måste vara där fast jag inte har nåt att göra. Jag är för effektiv, måste lära mig slöjobba som många andra ;) Fixat lite här hemma och städat i en garderob och hittade över 400 Glimma värmeljus. Kommer inte direkt frysa i vinter. :) Whiskers, min katt, hade fastnat igen så fick lov hoppa in och rädda honom. Fick notis om att Gitt hade 80-tals event ikväll så tänkte det kunde vara kul kika in på. Innan dess hängde jag med Jen på en konsert med Russel Eponym. Hade bytt om till 80-talsoutfit redan då. :)

J&J at Russel Eponyms concert
80-talet är tillbaka!

Vampi & sirch
Gitt & Junior

Nu dags sova för att klara av ännu en trist dag *gäsp* Sov gott!

söndag 17 november 2013

Bröllop och sköna söndag :)

Sitter nyduschad i soffan och doftar gott tack vare Victoria Secrets Sheer love. Lars Winnerbäck sjunger från högtalarna, uppladdningen har börjat. :D Haft en lite seg söndag tills det var dags för nära-döden-upplevelsen Body combat på gymmet. Överlevde idag också, men kom hem helt slut och svettig. Då var det dags montera ihop min Canyon-cykel som kom i veckan. Nu står den här, glänsande vit och blå. :D Ska bli intressant testa den, hoppas veckan bli snöfri. Aldrig testat en cykeln med fjädring förut. Sadeln ser dock lite...hmm...obekväm ut. Nå hur har helgen annars varit då?

Igår var jag inbjuden på bröllop, första gången. :) Spännande! Laddade upp med att testa Tai chi hos FanFan för att slappna av lite. Det hoppas jag det blir mer av. Nu var det Arwen och Polle som blev äkta makar.  Fint ställe som bröllopet skulle vara på:





Brudgummen
Bestman Apollo, brudtärnor Iendi och Embla och bestman Ikaros


Den vackra bruden

Gigantiskt stor diamant! :)
Dags för kyssen

Brudvalsen 
Dans med Apollon

Grattis igen Arwen och Polle! :D

torsdag 14 november 2013

FanFan i etern, Nostalgitripp

Nu är allt fixat inför lördagskvällen, känns skönt :) Första kakbaket avklarat inför lördagsförmiddagen med, väldigt mumsiga kakor ser det ut och doftar som. Smarriga muffinsen bakas på lördag morgon. Nu avslutar jag kvällen på The Autumn Club hos FanFan där vi sitter ett gäng och lyssnar på radio. Sittande bredvid Lelle blev jag inspirerad att fotografera:
"Lelles different faces"












Det är en mycket vacker Homestead som FanFan fixat till, The Autumn club. Värt ett besök: http://maps.secondlife.com/secondlife/Maiao/117/185/34

FanFan
Aake
Fury
Blanche


Em och Blanche

NE0
Nja, tar en tur till Rumpans bar också innan sänggång...måste vänta på att kakorna ska stelna :)