måndag 30 september 2013

Svetten dryper



Pust och stön vad svettigt det var idag. Märks väääldigt mycket att jag hållit mig borta från gymmet några månader. Får skylla mig själv dock. :) Andra måndagen i rad nu som jag dansat mig igenom SH´BAM release 13. Gissa om Jasmine dansar bättre än mig, rl-avan? Ja självklart!

Imorrn ska jag testa nåt nytt pass som jag hoppas innehåller mycket box, slag och kickar. Trodde aldrig jag skulle sakna ett träningspass men oj vad det var kul med Body combat förut. Hoppas det kommer tillbaka snart för jag behöver min kondition. Behöver ny partner till boxningspasset med.

Hmm...varför svettas aldrig Jasmine?!

söndag 29 september 2013

Furry, fluffy and warm toes

Preparing for a chipmunk-event. My cats look a bit surprised. 

Something is happening in the wood

Warming up my toes :)



ღ Mamma ღ

Idag är det återigen mammas födelsedag, tänk att tiden går så fort. Sorgen lever såklart kvar och blossar upp ibland för småsaker. Stod i duschen en morgon och började fundera på att det börjar bli dags göra höst/vinterfint på gravarna. Varit en del frostnätter. Då kom jag att tänka på ett blött, lortigt och förmodligen lite mögligt garnnystan med två stickor. Vid begravningen lade mammas kompisar ned ett fint färgglatt garnnystan i graven. Mamma älskade handarbete och det var nog en sorg för henne när hon inte längre klarade av det. Så det var en fin symbolik med garnnystanet som mamma fick med sig. Men nån vecka senare när jag kom tillbaka för att se om gravstenen kommit på plats så ligger garnnystanet bredvid. Nu har det fått ligga där sommar och vinter, i regn, snö och sol. Jag kan inte ens tänka att jag ska slänga bort det utan att tårarna börjar rinna. Lite märkligt ändå, det är bara ett gammalt blött garnnystan som inte ser så fint ut längre. Kanske nåt av mina syskon kan slänga det, eller om de vill ha kvar det. Jag kan i alla fall inte slänga bort det, men ändå är det okej om nån annan gör det. Om det är möjligt, så stickar nog mamma fullt där hon nu befinner sig. :)

Tänt ett ljus för mamma idag.




lördag 28 september 2013

Gårdagen, natten och morgonen i bilder


Det var så skönt med fredag igår! Äntligen kom helgen! Behövde varva
ner och och åkte till Reykja för lite meditation.

Efter meditationen åkte jag iväg på lite shopping för att hitta nåt nytt
att ha på mig under fredagskvällen som jag tänkte spendera på Bounce Bar.
Frågan var om jag skulle komma förbi dessa vakter som såg rätt arga ut.

Jag bara sträckte på ryggen, log sött och gick rakt förbi vakterna in
på Bounce Bar och VW-kvällen.

DJ Apollon i högform som vanligt, i afton med glödande byxor.

Supernöjd med mina nya coola byxor inklusive skor :)
Dansar...
...dansar...
...och dansar till långt in i natten. Bra vibrationer! :)
*gäspar* Tröttmössan sitter på. Hade sett fram emot en lång skön sovmorgon men inte då. Sex timmar sömn var tydligen vad kroppen ville ha. Men inte känner jag mig pigg för det. Synd det inte är höstbusväder idag. Känner mest för att göra ingenting.

Har missat att jag som Premiummedlem får lite presenter att hämta ut. Igår
hämtade jag ut min första, detta flygplan. Så i morse var det dags för en
första flygtur. Lite skakigt först men kom upp i luften till slut. :)
Woooohooooo! High up in the sky!
Hemma, på med mysbyxor och ner i mysfåtöljen med en bra bok. :)

tisdag 24 september 2013

I en soffa någonstans i SL

Tröttare än tröttast har jag tagit plats i en soffa någonstans. Fick tp av NE0 för att vara med på en soundcheck för ett par nya artister som snart ska spela någonstans nära Dig. Blir nog kvar i denna soffa ett tag, kanske en tupplur innan jag tar mig hem igen.


Sover gott fast andra sätter sig i soffan :) 

Jändi planerar tillsammans med....

NEO.


Några sekunder senare:

Kommer bli grymt detta så håll öron och ögon öppna inför vad som komma skall! Dansar ;)

måndag 23 september 2013

Tröttmössa på



Tur jag har möjlighet till sovmorgon för idag behövdes det. Hade kunnat sova ännu mer men vill ju inte slösa på flexen :) Hade som vanligt en rolig kväll på OD igår som orsakade gapskratt hemma i soffan. :)


söndag 22 september 2013

Inför Cykelvasan 2014

Så var det gjort, anmält mig och betalat startavgift till Cykelvasan 2014. Kommer för första gången i livet hämta ut och ha på mig ett startnummer! :D Hoppas det inte är tvång på spandexdräkt?! Köpt mig en ny cykel jag väntar på ska levereras, före snön hoppas jag.

Detta lär innebära en hel del cykelträning...oroar mig mest för min rumpa på den lilla pinnen kallad sadel. Huvva! :) Tog fram cykeln och började träna direkt men det här med att bo i ett Linden Home av 100 andra likadana gör att jag för tillfället har cyklat totalt vilse. Jag hittar inte hem!!!!



Finns fördelar med att cykla vilse för jag hade ingen aning om att det fanns naturområden här på ön där jag bor. Får ta en liten paus nere vid vattnet innan jag börja leta mig hem igen. Borde lägga mitt husnummer på minnet :)

Verkar bo både indianer och hobbits här med....ska nog undvika totempålen.

fredag 20 september 2013

Man ska inte ge upp!

Älskar skor och jag har ju klagat på att det inte är så lätt för en med breda vader att få på sig snygga stövlar. Jasmine har det så himla lätt, det sitter alltid som en smäck! Nu har jag sett ett par stövlar jag vill ha, jag köpte dem och försökte få på den högra. Det var stört omöjligt! Så jag packade ihop skorna i kartongen igen. Sen tänkte jag att näe...ett försök till. La mig i soffan med vänster sko och efter 20 minuters svettig kamp så sitter den på! Tårna domnar lite men det är ju skinn, lite måste de ju töja sig. :) Tog upp höger sko och la mig i soffan igen och hoppla, tog knappt 1 minut så satt den på! :D


Hälen sitter tokfast! Kämpar och drar!
20 minuter senare! Its on!! :D
Enda fråga som kvarstår nu är: Vem ska dra av mig skorna?! Hahaha



onsdag 18 september 2013

18 september

Trötter idag efter många sena kvällar. Fortsatte prova klänningshögen och tog på en klänning och åkte till Bogarts för att kanske få dansa lite. Blev panelhöna som vanligt fast jag gillar klänningen :)


Plötsligt kom ett meddelande om att Bara och Free skulle sjunga på Whiteroom så då drog jag raskt dit.

Bara Jonson

Free Balan

Synd att inte fler skyndar hit!

Måste uppdatera lite då det kommer ett nytt meddelande om att Noma Falta spelar akustiskt. Åh det är bra ska ni veta! Så drog vidare till Shenendoah valley.

Noma Falta
Efter detta måste jag hopp i säng.....för sent som vanligt. Får sova på söndag! :)


Live long and prosper!

tisdag 17 september 2013

Sjötomt?!

Utsikt utanför samt i mitt Linden home idag:

Plötsligt sjötomt idag...

Min skärm, TV, soffgrupp och bord är numera osynliga. 
Tur jag vet ungefär vart mina möbler är så jag slipper snubbla över dem. Jag hoppas det bara är nåt tillfälligt fel och inte nåt allvarligt grafikfel så det alltid kommer se ut så här. Har ju inte så lång tid kvar som icke hemlös så vill ha synliga möbler den tid jag och katterna har kvar.

Kan inte kontakta nån heller. Ser att jag har vänner online men inga namn bara små bilder. Jag kan öppna deras profil men kan klicka på IM hur mycket jag vill men ingen chatruta dyker upp. Känns lite isolerat här på den nyblivna ön...

torsdag 12 september 2013

Vill ha!

Jag vill också kunna alla snygga skor som Jasmine kan ha! Ett par snygga sköna skinnstövlar t ex, ett par mc-boots! Vill ha hennes ben!!! Give me!

Uttråkad RL-ava

söndag 8 september 2013

Eat me...

Söndagskvällen tillbringas som oftast på OD där Vampi och sirhc ikväll bjuder in till fest på en smarrig macka. Inget för de hungriga!

Får det vara lite nachos med guacamole?

The almighty Sausage...or I mean Lucien
Pizza med bacon...

Matglad Vampi kramar om sin egen morot
Smarrig välfylld toast

Tiden går fort så snart måndag igen...usch! :( Someone save me from my work! TP me anywhere!

Ute på vift

Jag var så sugen på att dansa i någon av mina nya långklänningar men så blev det inte. Försökte åka till Franks, där jag tillbringat många kvällar en gång i tiden, men där var man tvungen vara med i nån specialgrupp för att komma in. Det kostade 500 L. No no, not for me. Så då fick det bli lite livemusik. Åkte runt för att kolla på kvällens utbud och hamnade till slut på en konsert med Katia Keres. Mycket publik, vilket var kul. Stod där och spanade runt lite när jag plötslig såg ett namn som kittlade mitt minne. Men visst var det så. Ett namn på en person jag inte sett på 6 år. På den tiden man var på Rajraj på Second Sweden och jag jobbade som värdinna på rockklubben Savage. Det var tider det! Sade Hej och fick ett Hej tillbaka.

Kände för att bli långhårig igen, i alla fall just nu :)

Efter konserten, som var bra, åkte jag hem för att se vad mina katter hittat på. Är rätt van att hitta dem under golvet nu för tiden. Men...de låg så sött och sov båda två och nu ska jag göra dem sällskap. 


Natti natti!