onsdag 27 juni 2012

Intervju och 50-talsfest

God afton!

Onsdag idag, mer än halva arbetsveckan har passerat. Skönt! Trist på jobbet och nu börjar folk droppa av på semester. Jag jobbar två veckor till sen så, fyra veckors skön semester :) Blir lite minisemester i helgen då jag åker till Norge på Kollenfestivalen. Billy Idol och Kiss live! Hur kul som helst hoppas jag det blir! :)

Blivit intervjuad av Blanche idag och nu dansar jag loss hos Fride på 50-talsfest. Mycket Beatles och annan bra musik.





torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar!

Jag önskar er en riktigt glad, solig och trevlig midsommar!


Kram Jasmine :)

fredag 8 juni 2012

Bitterljuva minnen?!



Tänk att jag fortfarande kan sakna den här avataren. Men det var ju lite roligare under tiden där på New Town of Sweden.

Lugn start på helgen

Hade bokat in mig på ett body combat-pass idag efter jobbet men var inte det minsta motiverad. Men det var bara att gå dit i värmen. Gick rätt ok...men varmt och kramp i vaden! Aj! Nu är det i alla fall över. Kom hem lagom till lite meditation på Connemara. Premiär för mig men ack så skönt efter det hårda träningspasset :)



Ska se om jag orkar fixa fram lite glass med jordgubbar. Mumsigt! :)

torsdag 7 juni 2012

Kyssar i mängder



Jag var först på plats hos Bock iklädd min lilla Sverigedräkt dagen till ära. :) Passade bra till denna vackra dag då vi spred svenska kyssar ut i världen!

Smög mig fram mot NE0 för att överraska honom med en kyss. Han anar ingenting! :)  Butch och Ziggy där i bakgrunden är redan avklarade :)


Här har vi honom: The Man, The Bock, The Kiss! :)


Det var en väldigt trevlig kväll, tack Bock! Kul du gillade min specialkyss ;)

tisdag 5 juni 2012

Applåderar Ridley Scott





Äntligen en bra film i aliens anda igen! Var gråtfärdig 1997 när jag kom ut från bion efter att ha sett Aliens 4 - Återuppstår. Den var och är så uuuuuuusel!! Så just nu är jag överlyrisk över att Prometheus var bra! Nu får det gärna komma nån mysig regnig kväll då jag ska mysa i soffan framför Alien och Aliens - återkomsten. De bästa två filmerna! :)

Hoppas hinna in och få en kyss av Bock imorgon...inte blivit kysst på hur länge sen som helst! Illa! :)